Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Процесинговий Центр ПУМБ отримав нагороду Service Excellence за високу якість обслуговування клієнтів
24 листопада 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Процесинговий Центр Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) отримав нагороду Service Excellence в номінації «За високі стандарти в обслуговуванні клієнтів і банків-афіліатів» від MasterCard Europe SA.

«ПУМБ є нашим партнером у розвитку безготівкових платежів в Україні вже багато років, і ми хотіли б особливо відзначити досягнення банку в розвитку сервісу найвищого класу для широкої клієнтської мережі. Успішне співробітництво ПУМБ з банками-афіліатами дає можливість запропонувати максимальній кількості клієнтів прогресивні продукти та технології Mastercard – для зручних і безпечних безготівкових розрахунків», − зазначила Інга Андреєва, директор по роботі з клієнтами представництва Masterсard Europe в Україні та Молдові.

«Процесинговий Центр ПУМБ демонструє високий рівень відмовостійкості та відповідності даних, високі стандарти якості обробки транзакцій, забезпечує безпеку проведення операцій з використанням електронних платіжних засобів», − підкреслила  Юлія Шатрова, керівник Процесингового Центру ПУМБ.

Сьогодні Процесинговий Центр ПУМБ входить до ТОП-2 з надання процесингових послуг в Україні, обслуговує 25 українських банків, понад 2600 банкоматів і 7000 POS-терміналів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок