Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У «ПУМБ online» платежі за гарячу воду та тепло «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» - без комісій
17 листопада 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Клієнти ПУМБ тепер можуть без комісій оплачувати в інтернеті рахунки за опалення та гарячу воду ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ». Оплачувати послуги можна в інтернет-банкінгу «ПУМБ online».

«ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» обслуговує мешканців Лівого берега Києва – це житлові масиви Дарницького та Дніпровського районів. Можливість без комісій оплачувати послуги цього постачальника надає лише декілька систем платежів. Тепер інтернет-банкінг ПУМБ – одна з них. Сплачувати рахунки з «ПУМБ online» стає все вигідніше.

Щоб сплатити рахунок, слід зайти в інтернет-банкінг ПУМБ https://online.pumb.ua/, в меню зліва вибрати пункт «Оплата послуг NEW», а далі в рядку пошуку набрати назву компанії-постачальника послуг. Також в «ПУМБ online» можна оплатити й інші комунальні послуги, поповнити рахунок мобільного телефону, заплатити за інтернет і телебачення, купити залізничні квитки і т. д.

Інтернет-банкінг «ПУМБ online» доступний для всіх клієнтів банку ПУМБ без додаткових комісій. Підключення «ПУМБ online» можливе в будь-якому відділенні банку. Якщо клієнт забув логін або пароль, то швидко їх відновити можна по телефону Центру підтримки клієнтів ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок