Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про зміну реквізитів рахунків, відкритих у АТ «Банк Ренесанс Капітал»
11 листопада 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні Клієнти!

Щиро вдячні Вам за співробітництво з ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (надалі – ПАТ «ПУМБ»), яке є правонаступником всіх прав та обов’язків ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ» (надалі – АТ «Банк Ренесанс Капітал»).

Наступним повідомляємо, що 12-13 листопада 2016 змінюються реквізити (в тому числі номер) Вашого(их) рахунку(ів), відкритого(их) в АТ «Банк Ренесанс Кредит», ФІЛІАЛОМ ПАТ «ПУМБ» у порядку, передбаченому главою 19 Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах (затвердженої постановою Правління Національного банку України від 12.11.2003 № 492, надалі – Інструкція №492), відповідно до вимог якої, реквізити рахунку(ів) змінено у зв’язку з реорганізацією.

Нові реквізити Вашого рахунку (крім номеру рахунку):

  • Відкритий в: ПАТ «ПУМБ»
  • Код банку (МФО): 334851
  • Код ЄДРПОУ: 14282829

Окремо звертаємо увагу, що у зв’язку з реорганізацією, також буде змінено реквізити рахунків для погашення кредитної заборгованості.

Нові реквізити (номер) Вашого рахунку, рахунків для погашення заборгованості за кредитними договорами та додаткову інформацію Ви можете отримати у працівників Банку безпосередньо у найближчому відділенні ПАТ «ПУМБ» або в Центрі обслуговування клієнтів за телефоном: +38 044 290 7 290 – для дзвінків по Україні та із-за кордону, 490 – для дзвінків з мобільних телефонів (за тарифами операторів), а також за допомогою сервісу інтернет-банкінгу «ПУМБ online».

Договірні відносини і умови обслуговування діючих банківських рахунків, в тому числі що були оформлені між Вами та АТ «Банк Ренесанс Капітал», ФІЛІАЛОМ ПАТ «ПУМБ», зберігаються, змінюються лише реквізити рахунків.

Технічні роботи будуть проводитись 12-13 листопада 2016 року, у зв’язку з чим здійснення операцій у вказаний період часу може бути обмежено.

Просимо вибачення за можливі тимчасові незручності, як і раніше, щиро раді й надалі бачити Вас серед наших Клієнтів!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок