Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ привітав ювілейного 40-тисячного клiєнта сегменту малого бізнесу
07 листопада 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) привітав 40-тисячного клiєнта сегменту малого бізнесу, яким стала компанія «Якісний Продукт-Плюс».

Компанія «Якісний Продукт-Плюс» - українська компанія, яка спеціалізується на комплексних поставках хімічної сировини, засобів дезінфекції та є одним із лідерів Хмельницького регіону. Сьогодні «Якісний Продукт-Плюс» активно займається імпортом хімічної продукції та виступає офіційним представником провідних італійських виробників на території України.

«У ПУМБ нам швидко допомогли знайти рішення для всіх наших поточних питань стосовно покупки валюти та здійснення імпортних операцій. Більше того, вони виявилися найбільш вигідними з усіх, запропонованих сьогодні на ринку. Взявши до уваги і той факт, що банк функціонує вже 25 років, ми були впевнені, що чинимо правильно, роблячи ПУМБ своїм фінансовим партнером і консультантом» - поділився своїм досвідом директор «Якісний Продукт-Плюс», Іван Горячов.

Олена Рудик, директор Департаменту по роботі з малим і середнім бізнесом ПУМБ, зазначає:

«ПУМБ – банк для бізнесу. Наше завдання – зробити життя підприємців в Україні максимально простим з точки зору сервісу та процесів, тому розуміння бізнесу клієнта, його специфіки та потреб сьогодні є головним пріоритетом у щоденній роботі ПУМБ у сегменті B2B».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок