Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про проведення Позачергових зборів акціонерів 17 листопада
17 жовтня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Повідомляємо Вам про проведення Позачергових Загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК ”(далі – Банк, ПАТ «ПУМБ»).

Позачергові Загальні збори акціонерів Банку (далі – Збори) відбудуться 17 листопада 2016 року за місцезнаходженням Банку: 04070, м. Київ, вул. Андріївська, буд.4 (зал засідань, 5-й поверх, кабінет № 507).

Початок Зборів об 11:00 годині.

Реєстрація акціонерів (їх представників) буде здійснюватись 17 листопада 2016 року з 10:30 до 10:55 за місцем проведення Зборів.

Перелік акціонерів, які мають право на участь у Зборах Банку, буде складено станом на 24 годину 11 листопада 2016 року.

Перелік питань, включених до проекту порядку денного, та проекти рішень:

1.Про обрання Секретаря та Лічильної комісії Зборів.

Проект рішення:

1.1. Обрати Секретарем Зборів Насєкан Лесю Олександрівну, Директора Юридичного департаменту Банку.

1.2. Обрати Лічильну комісію у наступному складі:

1) Голова Лічильної комісії – Гетьман Анна Данилівна, Начальник Відділу корпоративного управління Юридичного департаменту;

2) Член Лічильної комісії – Сироватка Наталія Валентинівна, Головний юрисконсульт Відділу корпоративного управління Юридичного департаменту.

1.3. Встановити, що повноваження Лічильної комісії дійсні до обрання нового складу Лічильної комісії на наступних Загальних зборах акціонерів Банку.

2.Про ліквідацію Ревізійної комісії Банку.

Проект рішення:

2.1. Ліквідувати Ревізійну комісію Банку.

3.Про визнання таким, що втратило чинність, Положення про Ревізійну комісію ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК».

Проект рішення:

3.1.Вважати таким, що втратило чинність, Положення про Ревізійну комісію ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК», затверджене Загальними зборами акціонерів Банку 14 березня 2015 року (Протокол № 68 від 14.03.2015р.).

4.Про припинення повноважень Голови та членів Ревізійної комісії Банку.

Проект рішення:

4.1. Припинити повноваження Голови та членів Ревізійної комісії Банку, а саме: Дуденко Олени Леонідівни – Голови Ревізійної комісії; Яшти Сергія Леонідовича – члена Ревізійної комісії.

5.Про внесення змін до Статуту ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» шляхом його викладення у новій редакції.

Проект рішення:

5.1. Внести зміни до Статуту ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» шляхом його викладення у новій редакції (Додаток №3 до Протоколу). Встановити, що нова редакція Статуту ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» набирає чинності з дати її державної реєстрації у відповідності до діючого законодавства України.

5.2. Уповноважити Голову Правління ПАТ «ПУМБ» Черненко Сергія Павловича підписати нову редакцію Статуту ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» та забезпечити здійснення усіх необхідних дій для проведення державної реєстрації Статуту у новій редакції.

6.Про затвердження Положення про Загальні збори акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.

Проект рішення:

6.1. Затвердити Положення про Загальні збори акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.(Додаток №4 до Протоколу).

7.Про затвердження Положення про Спостережну Раду ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.

Проект рішення:

7.1. Затвердити Положення про Спостережну Раду ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.(Додаток №5 до Протоколу).

8.Про затвердження Положення про Правління ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.

Проект рішення:

8.1. Затвердити Положення про Правління ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.(Додаток №6 до Протоколу).

Адреса веб-сайту Банку, на якому розміщена інформація з проектами рішень по кожному з питань, включених до проекту порядку денного: http://pumb.ua/ua/

Для участі у Зборах при собі необхідно мати:

§ акціонерам – паспорт або інший документ, що посвідчує особу, а також документи, які підтверджують повноваження керівника юридичної особи - акціонера Банку.

§ представникам акціонерів – паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та засвідчену згідно з чинним законодавством України довіреність на право участі та голосування на Зборах.

З документами стосовно порядку денного Зборів акціонери мають змогу ознайомитись за місцезнаходженням Банку: 04070, м. Київ, вул. Андріївська, буд. 4 у робочі дні тижня з 9.00 до 18.00 години.

Телефон для довідок: (044) 231-71-99 (вн.8292). Контактна особа: Гетьман А.Д.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок