Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про зміну реквізитів карткових рахунків
30 вересня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ
Шановні клієнти!

Інформуємо Вас про те, що на підставі Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземній валютах, затвердженої Постановою Правління НБУ №492 від 12.11.2003, та договірних відносин між клієнтом і ПАТ «ПУМБ», як правонаступника АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ », 1 жовтня 2016 відбудеться зміна реквізитів карткових рахунків, відкритих АТ«БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ» та ПАТ «ПУМБ» в процесі реорганізації АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ», у тому числі відкритих у філіях  ПАТ «ПУМБ» в м Київ, а саме зміна номера рахунку і МФО Банку з 380010 на 334851.

Інформацію про нові реквізити карткових рахунків ви можете отримати: 
  • +38 044 290 7 290 по Україні та з-за кордону (1)
  • 490 з мобільних телефонів (2)
  • в інтернет банкінгу ПУМБ online
  • у відділенні ПАТ «ПУМБ»

Технологічні роботи зі зміни реквізитів рахунків будуть проводитися в період з 9:00 1 жовтня по 9:00 2 жовтня 2016 в зв'язку з чим здійснення операцій з використанням платіжних карт і сервісу інтернет банкінгу ПУМБ Інфо в цей час може бути обмежена.

Приносимо вибачення за можливі незручності.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок