Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ розігрує 201 приз щотижня за оплати карткою Visa
07 липня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 20 червня по 14 серпня 2016 року проходить акція «Великі цілі досяжні!». Щотижня за оплати карткою Visa від ПУМБ можна виграти одну з 200 авторських футболок HEYDAY, а також один велосипед або один телевізор Smart TV на вибір.

Вже підведені підсумки двох перших тижнів акції. Телевізори виграли Сергій з Одеси та Максим із Києва, і ще 400 клієнтів по всій Україні отримують стильні футболки HEYDAY. Попереду – 6 щотижневих розіграшів, і шанс є у кожного!

Взяти участь в акції «Великі цілі досяжні!» просто:

  • Розраховуйтесь за покупки в будь-яких магазинах будь-якою карткою Visa від ПУМБ на суму від 1 грн
  • Реєструйте кожен чек на спеціальній сторінці ПУМБ win.pumb.ua і обирайте подарунки, в розіграші яких хочете взяти участь
  • Вигравайте один із призів.

Щочетверга проходить розіграш серед усіх транзакцій, виконаних і зареєстрованих минулого тижня.

Перевіряти результати розіграшів можна на сторінці win.pumb.ua за номером мобільного телефону, який був використаний при реєстрації чека. Також з переможцем зв'язується агентство-виконавець акції. Якщо, відповідно до Правил акції, не вдалося зв’язатися з переможцем, чи він відмовляється від отримання призу, він, відповідно, буде вилучений і зі списку переможців на сайті банку.

Чим більше оплат картками Visa від ПУМБ – тим більше шансів на виграш!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок