Розраховуйтесь картою Visa від ПУМБ та беріть участь в акції «Великі цілі досяжні»
17 июня 2016

З 20 червня 2016 р.  усі власники карт Visa  від ПУМБ мають можливість виграти велосипед AUTHOR REFLEX 28  або плазмовий телевізор Philips 40PFH5500/88 на вибір, а також  футболки від українського бренду HEYDAY.

Для участі в акції достатньо здійснити покупку картою VISA на суму від 1 грн. та зареєструвати чек за допомогою спеціальної форми на сайті win.pumb.ua.

Акція «Великі цілі досяжні» триватиме до 14 серпня 2016 р. Розіграші відбуваються по четвергах серед усіх операцій, виконаних та зареєстрованих минулого тижня (з понеділка по неділю включно) з публікацією результатів розіграшу на протязі 10 робочих днів. Переможців буде обрано за допомогою random.org.

Перевірити результати можна буде на сторінці win.pumb.ua за номером мобільного телефону, який було використано під час реєстрації чека.

Чим більше розрахунків картами VISA від ПУМБ – тим більше шансів на виграш!