ПУМБ продовжує виплати коштів вкладникам ПАТ «КБ «Хрещатик»
08 июня 2016

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) з 9 червня 2016 року відновлює виплати вкладникам ПАТ «КБ «Хрещатик», кошти яких підлягають відшкодуванню Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

Виплати будуть проводитися до 21 липня 2016 року в будь-якому працюючому відділенні Першого Українського по всій території України вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «КБ «Хрещатик» вказували місце реєстрації проживання у наступних областях: Львівська, Хмельницька, Житомирська, Донецька, Луганська, АР Крим і Севастополь.

Для комфорту вкладників, які отримують компенсації ФГВФО, ПУМБ запустив онлайн реєстрацію на сайті банку http://pumb.ua/ua/fgv/, де 24/7 можна забронювати час для отримання виплати та вибрати найближче відділення ПУМБ.

Виплати вкладникам будуть здійснюватися у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.