ПУМБ завершив виплати коштів вкладникам ПАТ «КБ «Хрещатик»
31 мая 2016

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) завершив виплати грошових компенсацій вкладникам неплатоспроможного ПАТ «КБ «Хрещатик», які він здійснював як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

У період здійснення виплат гарантованих сум вкладів з 18 травня по 27 травня 2016 року вкладникам банку «Хрещатик» ПУМБ виплатив 47,2 млн. грн. Більш ніж 30% виплачених коштів вкладники неплатоспроможного банку розмістили на депозитах у ПУМБ, скориставшись строковим депозитом «Прибутковий» (86%) і депозитом без обмежень доступу до засобів «Вільний» (14%)

Нагадаємо, для комфорту вкладників усіх банків, які отримують компенсації ФГВФО, в Першому Українському діє онлайн реєстрація на сайті банку http://pumb.ua/ua/fgv/, де 24/7 можна забронювати час для отримання виплати і вибрати найближче відділення ПУМБ.