Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Процесинговий центр ПУМБ підвищує якість обслуговування клієнтів при взаємодії з Mastercard
31 травня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Процесинговий центр Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) завершив проект по оновленню комунікаційного майданчика, з якого виконується онлайн-підключення до міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide, до відповідності рівню Platinum Service Tier.

Platinum Service Tier – максимальний рівень організації підключення процесингових центрів до Mastercard, що передбачає дублювання каналів підключення, провайдерів зв'язку, комунікаційного обладнання. Така конфігурація дозволяє розподіляти пікові навантаження в разі великої кількості операцій, що, в свою чергу, підвищує рівень відмовостійкості і мінімізує можливі труднощі при здійсненні транзакцій клієнтами ПУМБ та банків-партнерів.

Проект став можливий завдяки всебічній підтримці MasterCard.

«Удосконалення функціоналу процесингового центру – це стратегічний крок для максимального зміцнення технологічного ядра банку, і ми цілком підтримуємо ПУМБ на шляху впровадження передових технологій. Впевнені, новий стандарт якості і надійності обробки банківських операцій за допомогою покращеного комунікаційного майданчику вже відчули як сам банк, так і його клієнти», – коментує  Наталія Кангіна, менеджер по роботі з клієнтами у сфері технологій представництва MasterCard Europe в Україні. 

«Цей проект дозволить нам перейти на більш високий рівень технологічної взаємодії з платіжною системою MasterCard Worldwide, підвищити ступінь відмовостійкості при обробці емітентських і еквайерських операцій Процесинговим центром банку та якість обслуговування клієнтів», – зазначила  Юлія Шатрова, начальник Процесингового центру ПУМБ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок