Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ увійшов до ТОП-10 провідних банків України
26 травня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов у ТОП-10 щорічного рейтингу «50 провідних банків України 2016», складеного «Фінансовим клубом».

Також ПУМБ був визнаний одним з лідерів у ряді номінацій. Зокрема інтернет-банкінг «ПУМБ online» зайняв 2-е місце в номінації «Інтернет-банкінг», який оцінювався експертами за функціональністю, кількістю клієнтів і наявністю мобільного додатка. Крім того, ПУМБ зайняв 2-е місце в номінації «Класичний депозит».

Високі позиції в рейтингу зайняли і топ-менеджери банку. Заступник голови правління ПУМБ з операційної роботи Томаш Вишневський зайняв 3-е місце в номінації «Найкращий операційний директор». Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу, зайняв 4-е місце в номінації «Найкращий роздрібний банкір», а Олексій Волчков, заступник голови правління ПУМБ з корпоративного бізнесу, – на 4-му місці в номінації «Кращий корпоративний банкір».

У номінаціях «Кредит готівкою», «Ощадний вклад», «Карткові кредити», а також «Обслуговування фізосіб у відділенні», «Зарплатні проекти» та «Інкасація коштів» ПУМБ увійшов до ТОП-10.

«50 провідних банків України» – щорічний рейтинг, який складається «Фінансовим клубом» і розраховується виходячи з внутрішньої інформації банків, отриманої шляхом анкетування фінустанов, а також на основі квартальних і річних показників діяльності учасників ринку за минулий рік.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок