Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Переказ грошей з карток будь-яких банків на картки ПУМБ – без комісій
05 травня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Тепер на сайті ПУМБ можна без комісій переказати гроші на картки ПУМБ з карток будь-якого банку України. Щоб переказати гроші з картки на картку, не обов'язково бути клієнтом банку чи реєструватися. Достатньо лише клікнути на кнопку «Переказ грошей з картки на картку» на стартовій сторінці сайту або зайти на сторінку інтернет-банкінгу «ПУМБ online» online.pumb.ua.

Для переказу грошей потрібно знати лише номер картки отримувача – 16 цифр на лицевій стороні. Також потрібно буде ввести дані картки будь-якого банку України, з якої переказуються гроші. Для захисту кожної операції ПУМБ використовує технологію 3D Secure (Verified by Visa/ MasterCard SecureCode). Одноразовий пароль для підтвердження переказу прийде відправнику грошей на той номер мобільного, до якого підключений смс-банкінг його банку, що випустив карту. Кошти зараховуються на картку одержувача протягом декількох хвилин після відправлення.

На сайті ПУМБ також можна переказувати гроші між картками платіжних систем Visa і MasterCard, випущеними будь-якими банками України. При переказі коштів з картки на картку будь-яких банків України, крім карток Першого Українського Міжнародного Банку, стягується комісія відповідно до тарифів банку в розмірі 1% + 5грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок