Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запровадив розширений формат смс-повідомлень для корпоративних клієнтів
25 квітня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ запустив новий сервіс «Розширений смс-банкінг», який дозволяє корпоративним клієнтам оперативно отримувати на мобільний телефон повну інформацію про операції по рахунку.

Формат повідомлень в новій послузі «Розширений смс-банкінг» для корпоративних клієнтів тепер включає повну інформацію про транзакції - призначення платежу, назву контрагента, тип операції, суму і залишок. Зокрема, смс-повідомлення у новому форматі має наступний вигляд: «TOV "ABC" *260012345.UAH 23.03.2016 16:13 DEBIT 6004.12 UAH TOV "DEF" oplata za palyvo zhidno dog NS012345, u t.ch. PDV 20% = 1 000,69 hrn. *BALANCE 254158.97 UAH».

У звичайному «Смс-банкінгу» повідомлення включають тільки суму платежу і баланс за рахунком, що менш зручно для компаній з великою кількістю контрагентів.

З новим сервісом для отримання інформації у повному обсязі клієнтам не потрібно заходити в інтернет-банкінг «ПУМБ online» для корпоративних клієнтів або витрачати час на спілкування з операційним менеджером для перевірки деталей по операціях - всю необхідну інформацію банк миттєво надасть на мобільний телефон клієнта у вигляді деталізованого смс-повідомлення. Оплата за використання нового сервісу ПУМБ становить 145 грн на рік. Активувати новий сервіс можна, звернувшись до операційного менеджера.

ПУМБ постійно працює над покращенням існуючих продуктів і послуг для комфорту та економії часу своїх корпоративних клієнтів.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок