Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Клієнтам старшим 45 років і пенсіонерам ПУМБ надає більш вигідні умови кредиту готівкою
23 березня 2016

Для позичальників від 45 до 70 років ПУМБ надає більш вигідні умови кредиту готівкою. Щомісячний платіж за таким кредитом може бути до 10% нижчим, ніж за кредитом зі стандартними умовами. Для оформлення потрібні лише паспорт та ІПН. Кредит готівкою в ПУМБ можна отримати всього за 1 годину від моменту початку оформлення заявки у відділенні банку.

«Якість портфеля кеш-кредитів для пенсіонерів і клієнтів старше 45 років краща, ніж в інших групах, платіжна дисципліна таких клієнтів вища при невеликому, але стабільному доході. ПУМБ охоче кредитує таких позичальників і пропонує їм більш лояльні умови. Як результат, понад 40% від загальної кількості кредитів готівкою в ПУМБ сьогодні видаються саме пенсіонерам та клієнтам старше 45 років», - зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ із роздрібного бізнесу.

У цілому, для відкритого ринку максимальна сума кредитування готівкою в ПУМБ зараз становить до 50 000 грн з терміном кредитування до 2 років. Дострокове погашення без комісій і без штрафних санкцій. Позичальник повинен бути офіційно працевлаштованим або отримувати пенсію.

При цьому також більш лояльні умови кеш-кредитів ПУМБ надає тим позичальникам, які можуть надати довідку про доходи, і співробітникам тих підприємств, які є клієнтами ПУМБ за зарплатними проектами.

Новини банку

arrow