Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Клієнтам старшим 45 років і пенсіонерам ПУМБ надає більш вигідні умови кредиту готівкою
23 березня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Для позичальників від 45 до 70 років ПУМБ надає більш вигідні умови кредиту готівкою. Щомісячний платіж за таким кредитом може бути до 10% нижчим, ніж за кредитом зі стандартними умовами. Для оформлення потрібні лише паспорт та ІПН. Кредит готівкою в ПУМБ можна отримати всього за 1 годину від моменту початку оформлення заявки у відділенні банку.

«Якість портфеля кеш-кредитів для пенсіонерів і клієнтів старше 45 років краща, ніж в інших групах, платіжна дисципліна таких клієнтів вища при невеликому, але стабільному доході. ПУМБ охоче кредитує таких позичальників і пропонує їм більш лояльні умови. Як результат, понад 40% від загальної кількості кредитів готівкою в ПУМБ сьогодні видаються саме пенсіонерам та клієнтам старше 45 років», - зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ із роздрібного бізнесу.

У цілому, для відкритого ринку максимальна сума кредитування готівкою в ПУМБ зараз становить до 50 000 грн з терміном кредитування до 2 років. Дострокове погашення без комісій і без штрафних санкцій. Позичальник повинен бути офіційно працевлаштованим або отримувати пенсію.

При цьому також більш лояльні умови кеш-кредитів ПУМБ надає тим позичальникам, які можуть надати довідку про доходи, і співробітникам тих підприємств, які є клієнтами ПУМБ за зарплатними проектами.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок