Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про зміну умов Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб
03 лютого 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні Клієнти, повідомляємо про внесення змін до Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб.

Зміни внесені з метою доповнення умов інформацією про систему гарантування вкладів фізичних осіб, відповідно до вимог Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – ФГВФО), згідно рішення Виконавчої дирекції ФГВФЛ від 09.11.2015 №206, а також впровадження в рамках Договору нової послуги по залученню вкладів (депозитів) у Банк з розширенням переліку їх видів та типів.

Нова редакція Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб набирає чинності з 04.02.2016 року.

Ознайомитись з новою редакцією Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб можна за цим посиланням.

За наявності додаткових питань звертайтесь до відділень ПАТ «ПУМБ» (перелік відділень Банку доступний за цим посиланням) або в Центр обслуговування клієнтів за телефонами:

  • +380442907290 – для дзвінків по Україні та з-за кордону за тарифами відповідного оператора
  • 490 – для дзвінків з мобільних телефонів за тарифами мобільних операторів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок