Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ визнаний лідером на ринку облігацій внутрішньої державної позики у 2015 році
18 січня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Фондова біржа ПФТС оприлюднила рейтинг торговців цінними паперами, які брали участь у торгах в минулому році. За підсумками 2015 року лідером серед торговців цінними паперами на ринку облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) визнаний Перший Український Міжнародний Банк.

«Вже багато років ПУМБ займає позицію активного гравця на ринку цінних паперів, оскільки клієнти довіряють нашому досвіду та професіоналізму при виборі інструментів для інвестування. Ми допомагаємо нашим клієнтам формувати портфелі цінних паперів, які поєднують низькі ризики і високу доходність, захищають заощадження від курсових коливань", – зазначив Антон Стадник, начальник департаменту інвестиційного бізнесу ПУМБ.

ПУМБ надає повний спектр послуг на фондовому ринку, має всі види ліцензій на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку: дилерська та брокерська діяльність, управління цінними паперами, андерайтинг. ПУМБ є членом провідних фондових бірж України.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок