Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

10 клієнтів ПУМБ з усієї України отримуватимуть зарплату від банку в 2016 році за свій депозит у Першому Українському
12 січня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Українській Міжнародний банк завершив 10-тижневу акцію «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік». 30 грудня в ефірі шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» було оголошено результати останнього розіграшу «зарплати»* від ПУМБ в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік». Як відбувався розіграш - дивіться на YouTube каналі ПУМБ. За допомогою лототрону був визначений переможець - номер депозитного договору, оформленого з 19.10.2015 р. по 27.12.2015 р. включно. Останнім переможцем стала Наталя з міста Хмельницький. Тепер Наталя протягом календарного року буде отримувати по 10 тис. грн щомісяця.

Кому щастило в 10-тижневій акції від ПУМБ?

  • В акції перемогли клієнти ПУМБ з усієї України – із Кривого Рогу, Тернополя, Києва, Житомира, Хмельницького, Маріуполя, Павлограду, Запоріжжя і т.д.
  • Найстаршому переможцю «зарплати за депозит» - 73 роки, а наймолодшій переможниці – 30 років.
  • Серед переможців – 6 жінок та 4 чоловіки.

Оголошення результатів розіграшу проводилось щотижня кожної наступної середи до 30 грудня включно в ефірі ранкового шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» орієнтовно в 7:40-7:50. Щотижня розігрувався один грошовий приз. Правила Акції та список відділень ПУМБ, аби розмістити депозит, можна побачити на сайті www.pumb.ua.

*Під «зарплатою на рік» мається на увазі грошовий приз у розмірі 120 000 грн, який виплачується щомісяця рівними частинами протягом календарного року.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок