Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив реєстрацію зустрічі для отримання виплат для вкладників неплатоспроможних банків на pumb.ua
22 грудня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запустив online реєстрацію для вкладників неплатоспроможних банків для отримання виплат Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, банком-агентом якого він є.

Вкладники неплатоспроможних банків, які повинні отримати гарантовану суму через ПУМБ, можуть швидко і зручно записатися на зустріч в будь-яке зручне для них відділення ПУМБ у формі online реєстрації в режимі 24/7 на сайті www.pumb.ua в розділі Приватним клієнтам / Депозити / Для вкладників неплатоспроможних банків.

У 2015 році ПУМБ виступав банком-партнером ФГВФО по виплатах вкладникам банків «Надра», «Імексбанк», «Київська Русь», «Фінанси та Кредит» та інших. ПУМБ постійно працює на підвищення ефективності та зручності для клієнтів в організації виплат компенсацій ФГВФО.

Новий сервіс ПУМБ – швидкий і простий: призначення зустрічі для отримання виплати займе у клієнта не більше 1 хвилини, тоді як середній час розмови під час дзвінка в контакт-центр становить близько 5 хвилин, а зручний і наочний інтерфейс дозволяє клієнту побачити адреси всіх відділень ПУМБ в його місті і вибрати найбільш зручне. Зустріч можна призначити online 24/7. Для цього клієнту необхідно на сайті ПУМБ зайти на сторінку Для вкладників неплатоспроможних банків. У формі online реєстрації ввести свій ІПН – форма автоматично перевірить наявність виплати по данимому вкладнику в реєстрі виплат, які здійснює ПУМБ. Далі клієнту залишається тільки вибрати зручне відділення і дату отримання коштів. Зустріч автоматично буде призначена клієнту на те відділення, яке він вибрав. Клієнту залишається тільки підійти у відділення ПУМБ з документами у вибраний день з 15:00 до 16:30 і отримати виплату. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок