Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нове відділення ПУМБ на Хрещатику – без вихідних, інноваційно, для кожного
21 грудня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відкрив відділення в центрі столиці на вул. Хрещатик. Нове відділення відповідає всім сучасним вимогам і є втіленням нової сервісної моделі ПУМБ, заснованої на останніх технологічних рішеннях.

«Ми, як банк-партнер, бачимо свою місію в тому, щоб максимально задовольнити потреби наших клієнтів, які сьогодні хочуть отримувати послуги швидко, просто і там, де їм зручно. Для цього ми використовуємо останні технологічні рішення та інновації. Зокрема в новому відділенні ПУМБ ви знайдете велику зону самообслуговування, яка дозволяє виконувати близько 70% банківських операцій самостійно в режимі онлайн», – зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Нове відділення обладнане достатньою кількістю терміналів самообслуговування (ПТКС), комп'ютерів і планшетів з доступом в інтернет-банкінг «ПУМБ оnline» і «ПУМБ Online Корпоративний». З їх допомогою клієнти можуть здійснити комунальні платежі, перерахувати гроші, оформити депозит або кредит. Також є можливість погашати кредити і вносити готівку на розрахунковий рахунок за допомогою ПТКС.

Відділення обладнане робочим місцем для клієнтів з доступом в інтернет і принтером, а також спеціальними переговорними кімнатами для корпоративних клієнтів.

Усі менеджери відділення ПУМБ на Хрещатику говорять англійською мовою.

Безкоштовний WiFi.

Адреса: вул. Хрещатик 28/2.
Режим роботи: 7 днів на тиждень. До 19:30 у будні дні, і до 18:00 - у вихідні.

На честь новосілля ПУМБ приготував приємні сюрпризи для всіх, хто скористається послугами нового відділення з 21 по 27 грудня 2015 р. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок