Уже 5 клієнтів ПУМБ виграли щомісячну зарплату 10 тис. грн в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік»
25 ноября 2015

25 листопада в ефірі шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» оголошено результати вже п’ятого з десяти розіграшів «зарплати» від ПУМБ в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік». Як відбувався розіграш - можна подивитись на YouTube каналі ПУМБ. За допомогою лототрону був визначений переможець, номер депозитного договору, оформленого з 19.10.2015 р. по 22.11.2015 р. включно. Переможницею №5 стала Наталя з Кривого Рогу. Тепер протягом календарного року Наталя буде отримувати «зарплату від ПУМБ» по10 тис. грн. щомісяця, а її накопичення – приносити дохід на депозиті.

Попереду – ще 5 тижнів акції та 5 розіграшів. А отже ще п’ять вкладників зможуть отримувати 10 тис. грн. щомісяця протягом року, «зарплату від ПУМБ» за свій депозит.

В акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік» автоматично беруть участь усі вкладники, які розмістили депозит «Дохідний» на термін від 3 місяців на суму від 10 тис грн або від 500 дол. США (євро) в період з 19 жовтня по 29 грудня 2015 р.

Під «зарплатою на рік» мається на увазі грошовий приз у розмірі 120 000 грн, який виплачується щомісяця рівними частинами протягом календарного року. Оголошення результатів розіграшу проводиться щотижня кожної наступної середи, починаючи з 28 жовтня і по 29 грудня в ефірі ранкового шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» орієнтовно в 7:40-7:50. Щотижня розігруватиметься один грошовий приз.

Правила Акції та список відділень ПУМБ, аби розмістити депозит, можна побачити на сайті www.pumb.ua.