Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Ще 6 тижнів можна виграти щомісячну зарплату 10 тис. грн в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік» від ПУМБ
18 листопада 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

18 листопада в ефірі шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» були оголошені результати четвертого з десяти розіграшу «зарплати» від ПУМБ в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік». Як відбувався розіграш - можна подивитись на YouTube каналі ПУМБ. За допомогою лототрону був визначений переможець, номер депозитного договору, оформлений з 19.10.2015 р. по 15.11.2015 р. включно. Цього тижня пощастило Іраїді Максимівні з Маріуполя! Відтепер вона протягом року буде отримувати «зарплату від ПУМБ» у розмірі 10 тис. грн щомісяця, поки її накопичення приносять дохід на депозиті.

Попереду – ще 6 розіграшів. Ще 6 вкладників зможуть отримувати 10 тис. грн щомісяця протягом року, «зарплату від ПУМБ» за депозит.

В акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік» автоматично беруть участь усі вкладники, які розмістили депозит «Дохідний» на термін від 3 місяців на суму від 10 тис грн або від 500 дол. США (євро) в період з 19 жовтня по 29 грудня 2015 р.

Під «зарплатою на рік» мається на увазі грошовий приз у розмірі 120 000 грн, який виплачується щомісяця рівними частинами протягом календарного року. Оголошення результатів розіграшу проводиться щотижня кожної наступної середи, починаючи з 28 жовтня і по 29 грудня в ефірі ранкового шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» орієнтовно в 7:40-7:50. Щотижня розігруватиметься один грошовий приз.

Правила Акції та список відділень ПУМБ, аби розмістити депозит, можна побачити на сайті www.pumb.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок