Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Понад 1 млрд грн ПУМБ виплатив вкладникам неплатоспроможних банків з початку року
17 листопада 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з початку 2015 року виплатив понад 1 млрд грн гарантованих сум відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків в якості банка-агента Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО).

Нагадуємо, що в 2015 році ПУМБ був обраний банком-агентом ФГВФО для здійснення виплат гарантованих сум відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків. ПУМБ проводив виплати клієнтам неплатоспроможних CityCommerce Bank, «Імексбанк», «НАДРА», «Київська Русь», «Фінансова ініціатива». На даний момент банк проводить виплати клієнтам банку «Фінанси і кредит».

«Протягом усього року банк активно співпрацює з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, і в рамках цієї співпраці ПУМБ вже виплатив вкладникам неплатоспроможних банків більш ніж 1 млрд грн. Це стало можливим завдяки високій оцінці Фондом надійності та стабільності ПУМБ. Ми раді повідомити, що близько 30% виплачених через наш банк коштів Фонду вкладники довірили ПУМБ», – зазначає Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Всі вкладники, які розмістили кошти з 19 жовтня на депозиті «Дохідний», автоматично беруть участь в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік» і мають шанс виграти грошовий приз від банку – 10 тис. грн щомісяця протягом року.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок