Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав нагороду MasterCard за ефективне управління картковим портфелем
12 листопада 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) був відзначений нагородою платіжної системи MasterCard за управління картковим портфелем. Нагороду банк отримав під час щорічної конференції для банкірів MasterCard Day. У платіжній системі MasterCard ПУМБ випускає дебетові та кредитні картки.

«Український платіжний ринок стрімко розвивається, і банки починають конкурувати за клієнтів наповненням продуктів. Запорука успіху в сьогоднішніх умовах – ефективно управляти картковим портфелем. У 2015 році це найкраще вдалося нашому надійному партнеру – ПУМБ, і ми раді відзначити його успішну роботу цією нагородою», – зазначила Віра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні, Молдові, Грузії, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Узбекистані.

«Флагманом активного використання платіжних карт MasterCard у портфелі ПУМБ є кредитна карта ВСЕМОЖУ. Клієнти користуються цією кредитною картою на 30% більше, ніж в середньому в сегменті кредитних карт на ринку, за нашою оцінкою. Також ми відмічаємо, що з моменту запуску продукту активність користувачів ВСЕМОЖУ зросла майже на 20% у порівнянні з активністю по інших кредитних картах банку до впровадження зазначеного продукту. Крім ефективного управління портфелем кредитних карт, такий результат також забезпечують переваги ВСЕМОЖУ для клієнтів – пільговий період до 62 днів, можливість оформлювати будь-які транзакції у розстрочку для оплати рівними частинами, зняття готівки без комісій у будь-якому банкоматі світу», – зазначив Ярослав Сковрон, директора департаменту по продуктах роздрібного бізнесу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок