Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Розпочав роботу ресурс «Активи Групи СКМ на Донбасі. Поточний статус»
29 жовтня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Запрацював ресурс «Активи Групи СКМ на Донбасі. Поточний статус» (http://rebuild.scm.com.ua), на якому зібрано докладну інформацію про руйнування й поточний статус роботи підприємств Групи СКМ у регіоні. На сайті в режимі on-line буде оновлюватися інформація про життя підприємств СКМ у Донецькій і Луганській областях, їхній режим роботи, відновлення руйнувань, а також про допомогу містам, постраждалим унаслідок військових дій.

Нагадаємо, що з червня 2014 року й донедавна 47 активів Групи СКМ перебували в епіцентрі бойових дій. Чимало з них неодноразово були змушені тимчасово зупиняти свою роботу через загрозу життя співробітникам, а над кількома підприємствами Група СКМ втратила операційний контроль.

«Ми вирішили запустити такий ресурс відразу з кількох причин. По-перше, для того, щоб на прикладі наших підприємств наочно показати, що насправді відбувалося і відбувається в зоні військових дій з інфраструктурою та реальним сектором і до яких страхітливих наслідків це призводить. Ще ми хочемо дати докладну й розгорнуту відповідь на запитання про те, як у цих умовах працюють наші підприємства й компанії, як виконують свої зобов’язання, як відновлюють зруйновані об’єкти, яку допомогу надають людям, котрі потрапили в біду, — прокоментувала Наталя Ємченко, Директор зі зв’язків із громадськістю та комунікацій СКМ. — Ресурс «Активи Групи СКМ на Донбасі. Поточний статус» буде регулярно й постійно доповнюватися. І ми дуже сподіваємося, що доповнюватися інформацією про масштабні відновлювальні роботи, а не про нові руйнування».

Наші підприємства працюють у межах чинного законодавства України. Щодня, незважаючи на труднощі, Група СКМ докладає всі зусилля для підтримки нормальної роботи активів, збереження робочих місць і виплати заробітної плати нашим співробітникам. Крім того, СКМ допомагає постраждалим містам та селищам відновлювати життєво важливу інфраструктуру — житлові будинки, школи, лікарні, повертає в будинки світло, тепло, воду, телефонний зв’язок.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок