Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підприємцям: розрахунковий рахунок онлайн в один клік
26 жовтня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Дотримуючись загальних трендів і стратегії України в напрямку спрощення процедур ведення бізнесу та переведення каналів спілкування з банківськими та державними установами до швидких електронних сервісів, ПУМБ впровадив нову унікальну послугу для мікро та малого бізнесу – отримання поточного рахунку онлайн буквально за пару хвилин.

Тепер відкрити розрахунковий рахунок новому або діючому бізнесу в Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) стало ще простіше: для цього потрібно зайти на сайт і просто подати коротку онлайн-заявку на сайті www.pumb.ua. Практично відразу після відправки онлайн заявки підприємець отримає підтвердження відкриття та номер свого нового розрахункового рахунку в ПУМБ у sms-повідомлені та на електронну пошту.

«ПУМБ – банк для бізнесу. Наша місія в сегменті В2В зробити так, щоб малий бізнес став «драйвером» зростання економіки. Ми прагнемо зробити «народження», розвиток і «життя» підприємців в Україні максимально простим з точки зору сервісу і процесів. Дуже символічно, що ми запускаємо наш онлайн-сервіс відкриття поточного рахунку МСБ слідом за прийняттям у роботу дуже важливих законопроектів про спрощення процедур держреєстрації юридичних осіб та підприємців, які відбулися в Україні в середині літа 2015 року», – повідомила Олена Рудик, директор департаменту по роботі з малим та середнім бізнесом ПУМБ.

На гарячій лінії МСБ в контакт-центрі ПУМБ підприємець може отримати консультацію з повного пакету документів для ідентифікації та обрати найбільш зручне відділення для обслуговування. Звичайно ж, новим рахунком можна легко управляти за допомогою дистанційного інтернет-банкінгу без відвідування банку. Розпоряджатися коштами на своєму рахунку власник зможе одразу після повної ідентифікації банком відповідно до вимог законодавства та підтвердження реєстрації нового рахунку в податковій службі.

«Ми звели до мінімуму час, який клієнт витрачає на відкриття рахунку. Цей сервіс унікальна пропозиція на ринку, яку ми далі плануємо розвивати в бік ще більшої мобільності та простоти роботи для клієнтів. Час для бізнесу - це гроші, а ПУМБ - банк для бізнесу!», – додала Олена Рудик.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок