Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ розігруватиме зарплати на рік від банку серед вкладників 10 тижнів поспіль
19 жовтня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 19 жовтня по 29 грудня 2015 р. включно Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) проводить акцію «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік»*. За 10 тижнів буду визначені 10 переможців серед тих, хто розміcтив депозит «Дохідний» у ПУМБ. Вони отримуватимуть "зарплату" від банку у розмірі 10 000 грн щомісяця. Переможця тижня будуть оголошувати по середах в ранковому шоу на телеканалі «Україна».

Щоб стати учасником акції, потрібно з 19 жовтня по 29 грудня 2015 розмістити в ПУМБ депозит «Дохідний» – на термін від 3 місяців або більше на суму від 10 000 грн або від 500 дол США (євро). Такі вкладники автоматично стають учасниками розіграшу кожної наступної середи.

«Дохідний» – це класичний строковий депозит без права поповнення та дострокового розірвання, який дозволяє отримати максимальний дохід до 25% річних у гривні та до 10,6% річних у доларах США. Сьогодні вкладники ПУМБ близько 80% своїх коштів розміщують на цю депозитну програму.

Оголошення презультатів розіграшу будуть проводитися 10 тижнів поспіль кожної наступної середи (28.10, 04.11, 11.11, 18.11, 25.11, 02.12, 09.12,16.12, 23.12, 29.12) в ефірі ранкового шоу на ТРК «Україна» орієнтовно о 7:40 - 7:50 серед всіх клієнтів, які розмістили депозит протягом минулого тижня. Щотижня розігруватиметься один грошовий приз.

Визначення переможців акції відбувається у присутності нотаріуса з використанням бази депозитів методом випадкового відбору у лототроні одного номера депозитного договору за один етап. Результати розіграшу заносяться у відповідний протокол. Протягом трьох робочих днів після визначення переможців акції банк інформує переможця по телефону, який був вказаний при оформленні депозиту, про можливість отримати винагороду.

Переможця першого роіграшу буде оголошено вже 28 жовтня! Хто отримувати зарплату від ПУМБ по 10000 грн щомісяця?

Правила Акції та список відділень ПУМБ, де можна розмістити депозит, дивиться на сайті банку www.pumb.ua. 

* Під «зарплатою на рік» розуміється грошовий приз у розмірі 120 000 грн, який виплачується щомісяця рівними частинами протягом календарного року.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок