Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ завершив ребрендинг приєднаного банку «Ренесанс Кредит»
15 жовтня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ завершив ребрендинг мережі відділень банку «Ренесанс Кредит». Вивіски з логотипом Першого Українського з'явилися ще на 38 відділеннях по всій країні.

У 14 містах України ПУМБ з'явився вперше - в Червонограді та Умані, Нікополі та Олександрії, Прилуках та Кам'янці-Подільському і т.д. Вивіски ПУМБ з'явилися і в Закарпатській області: у Мукачеві та Ужгороді, де раніше банк представлений не був. Більше відділень банку стало в обласних центрах.

«Приєднання «Ренесанс Кредит» посилило позиції ПУМБ у роздрібному сегменті. Разом із розширенням мережі ми отримали know how для роботи з масовим сегментом. Тепер надійність та якість Першого Українського доступні навіть у невеликих містах з населенням від 50 000 жителів у всіх регіонах України,» – зазначив Сергій Черненко, голова правління Першого Українського Міжнародного банку.

У нових відділеннях об'єднаної мережі Перший Український привів до єдиних стандартів вивіски, елементи інтер'єру, зовнішній вигляд співробітників, розміщення рекламних матеріалів. У колишніх відділеннях «Ренесанс Кредит» обладнано зони інтернет-банкінгу «ПУМБ online» для дистанційного керування рахунком, а також банкомати.

Нагадаємо, що юридичне злиття банків відбулося в березні 2015 року, коли ПУМБ став правонаступником всіх прав і зобов'язань АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ». На сьогодні регіональна мережа ПУМБ нараховує 158 відділень.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок