02 октября 2015

ПУМБ підключив усім клієнтам технологію 3D Secure для безпечних платежів в Інтернет будь-якими картами ПУМБ. У момент здійснення онлайн-платежу технологія додатково ідентифікує клієнта шляхом відправки йому смс з кодом для підтвердження транзакції. Раніше технологія 3D Secure була доступна тільки по частині карткових продуктів банку, наприклад, по кредитній карті ВСЕМОЖУ. Наразі сервіс підключений автоматично і не передбачає ніяких додаткових платежів.

Самостійно підключити або відключити 3D Secure можна в інтернет-банкінгу «ПУМБ online» у розділі «Карти» в інформації про свою карту.

Якщо клієнт не отримує смс для підтвердження операцій в Інтернет, це може свідчити, що він не надавав банку актуальний номер мобільного телефону. Така інформація банку потрібна для коректної роботи 3D Secure. Оновити контактну інформацію можна, зателефонувавши до Служби підтримки клієнтів по телефону +38 044 290 7290.

Зворотний зв'язок