Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Депозити ПУМБ – у ТОП-5 найбільш дохідних вкладів у великих і найбільших банках України
24 вересня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Депозити Першого Українського Міжнародного банку ввійшли до ТОП-5 найбільш дохідних вкладів у гривні у великих і найбільших банках України. При цьому вклади ПУМБ входять до ТОП найдохідніших на різні періоди розміщення – на 3, 6 і на 12 місяців. Рейтинг прибутковості депозитів у банках в Україні опублікований у свіжому номері журналу «Деньги» (№18 (308) від 24 вересня 2015).

Максимальну дохідність ПУМБ пропонує за строковим депозитом «Дохідний» зі ставкою до 25% річних у гривні, який не передбачає дострокового розірвання. Близько 80% коштів в Першому Українському клієнти зараз розміщують саме на цей вклад. При цьому банк пропонує також строкові вклади з можливістю дострокового зняття і депозит без обмеження доступу до засобів «Вільний», який дозволяє в будь-який момент знімати гроші або поповнювати депозит. Ставка за таким гнучким вкладом з вільним доступом до коштів досягає 17% річних у гривні.

Як повідомлялося раніше, незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) ПУМБ на рівні «5» (найвища надійність). З числа публічних рейтингів на сьогодні оцінку 5 (найвища надійність) мають п'ять банківських установ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок