Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Deutsche Bank підтвердив винятково високу якість платежів ПУМБ
14 вересня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став володарем золотої нагороди Deutsche Bank Trust Company Americas за відмінну якість міжнародних платежів. Щорічно Deutsche Bank підводить підсумки роботи з банками-контрагентами, оцінюючи якість платежів, які вони здійснюють, і ступінь автоматичної обробки операцій (STP — Straight Through Processing).

За максимально високий рейтинг STP, який стабільно знаходився вище 99% протягом усього 2014 року, ПУМБ удостоєний найвищої нагороди – Gold 2014 USD STP Excellence Award. Це свідчить про високий ступінь автоматизації процесу обробки платежів в ПУМБ, що дозволяє банку збільшити швидкість розрахунків, знизити відсоток помилок і мінімізувати операційні витрати.

Вже більше 10 років ПУМБ отримує нагороду Deutsche Bank як знак визнання високого рівня якості міжнародних розрахунків.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок