Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

38 відділень під вивісками ПУМБ з'являться у вересні
02 вересня 2015

У вересні ПУМБ замінить вивіски на 38 відділеннях банку «Ренесанс Кредит». Заміна вивісок відбувається в рамках фінального етапу операційного об'єднання банків.

Більше відділень банку стане в обласних центрах, наприклад, у Вінниці та Дніпропетровську, Києві та Львові, Харкові та Одесі. У 14 містах України ПУМБ з'явиться вперше – в Нікополі, Олександрії, Прилуках, Червонограді, Умані, Кам'янці-Подільському і т.д. Також вперше вивіски ПУМБ з'являться в Закарпатській області: у Мукачевому та Ужгороді.

«Об'єднання мережі забезпечує банку представленість у всіх областях України, розширює географію присутності до міст з населенням від 50 тисяч жителів. Це підсилює наші позиції в масовому сегменті клієнтів фізичних осіб, малому і мікробізнесі,» – прокоментував Сергій Черненко, голова правління ПАТ "ПУМБ".

У нових відділеннях об'єднаної мережі Перший Український приводить до єдиних стандартів візуальну ідентифікацію бренду, в тому числі вивіски, елементи інтер'єру, зовнішній вигляд співробітників, розміщення рекламних матеріалів. Крім того в колишніх відділеннях «Ренесанс Кредит» з'являться зони інтернет-банкінгу «ПУМБ online» для дистанційного управління рахунком, а також банкомати.

Нагадаємо, що юридичне злиття відбулося в березні 2015 року, коли ПУМБ став правонаступником всіх прав і зобов'язань АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ». Загальна кількість працюючих відділень об'єднаної мережі ПУМБ зараз налічує 157. За даними НБУ, ПУМБ – в ТОП-3 банків, які відкрили найбільшу кількість відділень за січень-липень 2015 р. Банк один із небагатьох на фінансовому ринку, хто зараз продовжує розвивати свою мережу.

Новини банку

arrow