Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Стартувала акція «2 тонни пального за розрахунки картками ПУМБ» на будь-яких АЗС
01 вересня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 01.09 по 27.09.2015 р. проходить акція «2 тонни пального за розрахунки картками ПУМБ» для держателів дебетних і кредитних карток ПУМБ, а також карток «Ренесанс Кредит».

У період дії акції розплачуйтеся за пальне на будь-якій АЗС карткою ПУМБ – зарплатною, дебетною, кредитною, включаючи картки «Ренесанс Кредит» – на суму від 300 грн, реєструйте транзакцію та вигравайте один зі 100 сертифікатів на 20 літрів палива. Розіграші проходять щотижня серед зареєстрованих транзакцій. Чим більше оплат картками ПУМБ – тим більше шансів на виграш!

Для участі в акції кожну транзакцію оплати за пальне потрібно зареєструвати за допомогою спеціальної реєстраційної форми на сайті ПУМБ. Для реєстрації слід вказати свою електронну пошту і мобільний телефон, перші шість і останні чотири цифри номера картки, а також унікальний 12-значний код транзакції з чека POS-терміналу.

Щотижня розігруватиметься по 25 сертифікатів серед всіх транзакцій, виконаних та зареєстрованих в період акції. Розіграші проводяться за допомогою випадкового вибору на random.org і пройдуть 09.09, 16.09, 23.09 і 30.09. З переможцями зв'язується агентство-виконавець акції. Крім цього прізвища переможців тижня публікуються на сторінці акції на сайті ПУМБ.

Зустрічайте осінь вигідно з розрахунками дебетними та кредитними картками ПУМБ!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок