Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ і портал Latifundist випустять довідник «Агроекспортер»
28 серпня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

LatifundistMedia спільно з експертами Top Lead за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) випустить новий інфографічний довідник «Агроекспортер».

У довіднику буде представлено статистику та цікаві факти про експорт, імпорт зерна, цукру, м'яса, молока, борошна, олії, нішевих культур та іншої сільгосппродукції, а також про внутрішнє споживання. Крім того, туди увійдуть рейтинги країн-виробників і постачальників за видами сільгосппродукції.

Ось що розповідає про проект Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ: «Аграрна галузь завжди була надійною опорою економіки нашої країни. Агробізнес єдиний показав позитивну динаміку розвитку під час політичних і економічних потрясінь. Наш досвід роботи з аграріями з кожним роком укріплює нашу віру в те, що аграрний ринок України має величезний потенціал росту. Проект «Агроекспортер» задумано з метою дати українським фермерам нові ідеї, які допоможуть розвитку їхнього бізнесу на прикладі роботи їхніх колег в інших аграрних країнах. Крім того, ми розповімо, якими фінансовими інструментами користуються ваші колеги закордоном, і які з них можна використовувати в Україні. По суті, протягом наступних кількох місяців ми з вами зробимо віртуальний тур по усіх найбільших країнах-агроекспортерах і знайдемо щось корисне для бізнесу вже сьогодні».

Ви зможете завантажити інфографічний довідник в жовтні, але попереднє замовлення на нього доступне вже зараз на порталі Latifundist.com за посиланням

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок