Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ очолив рейтинг торгівців на ринку ОВДП
25 серпня 2015

Фондова біржа ПФТС оприлюднила рейтинг торговців цінними паперами, які брали участь у торгах протягом минулого місяця. За підсумками липня лідером на ринку ОВДП визнаний Перший Український Міжнародний Банк. Крім того, за даними інформаційного агентства Cbonds за підсумками 2 кварталу 2015 р. ПУМБ увійшов до трійки лідерів за кількістю угод на біржовому та позабіржовому ринку ОВДП.

ПУМБ надає повний спектр послуг на фондовому ринку, має всі види ліцензій на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку: дилерська та брокерська діяльність, управління цінними паперами, андерайтинг. З 2014 ОВДП користуються особливим попитом у клієнтів ПУМБ, оскільки така інвестиція поєднує у собі низькі ризики і достатньо високу доходність. До того ж, завдяки своєчасній рекомендації, багато клієнтів банку здійснили інвестиції в ОВДП номіновані в іноземній валюті, погашення яких здійснюється в доларах США, що дозволило уникнути курсових ризиків та забезпечити клієнтам надходження валюти на рахунки.

Новини банку

arrow