Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Портфель депозитів фізичних осіб ПУМБ зростає четвертий місяць поспіль
19 серпня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У липні 2015 р. портфель депозитів фізичних осіб у національній валюті ПУМБ збільшився ще на +1,3% до 3,2 млрд грн, у порівнянні з червнем 2015 р. Приріст портфелю гривневих депозитів фізичних осіб Перший Український Міжнародний Банк фіксує вже четвертий місяць поспіль.

Загалом по банківській системі, без урахування неплатоспроможних банків, у липні 2015 р. загальний обсяг депозитів фізичних осіб у національній валюті зменшився на -0,8%, згідно з офіційними даними НБУ.

Динаміка депозитного портфеля ПУМБ, що перевищує середній ринковий показник, підтримується довірою вкладників до банку: до 90% клієнтів перерозміщують свої депозити в ПУМБ, а також лінійкою депозитних продуктів під різні потреби клієнтів.

Зокрема, зараз близько 80% коштів в ПУМБ клієнти розміщують на строковий депозит «Дохідний» зі ставкою до 25% річних у гривні, який не передбачає дострокового розірвання. При цьому банк пропонує також строкові вклади з можливістю дострокового зняття та депозит без обмеження доступу до коштів «Вільний», що дозволяє в будь-який момент знімати гроші або поповнювати депозит. Ставка за таким вкладом сягає до 17% річних у гривні.

За підсумками першого півріччя 2015 р. ПУМБ піднявся на одну позицію за обсягом коштів приватних клієнтів і тепер став №6 у топ-10 найбільших банків України. Це відбулося завдяки 2,2% приросту коштів приватних клієнтів, обсяг яких на 30.06.2015 р. становив 12,9 млрд грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок