Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кредитна карта ВСЕМОЖУ Першого Українського в трійці найкращих кредитних карт
03 серпня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Кредитна карта ВСЕМОЖУ Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) посіла друге місце в рейтингу «Найкращі кредитні карти» журналу «Личный Счет». При укладанні рейтингу оцінювалися такі характеристики кредитних карт, як пільговий період, ставка після завершення пільгового періоду, наявність комісії за зняття готівки та ін. Рейтинг опубліковано в журналі «Личный Счет» (№7, липень 2015).

Найвищий бал ПУМБ отримав за пільговий період на покупки до 62 днів, один із найтриваліших на ринку, а також за зняття готівки в банкоматах без комісії. Серед інновацій ВСЕМОЖУ - розстрочка на транзакції в магазинах від 1000 грн, щоб виплачувати їх рівними частинами в період до 36 місяців. Це стосується покупок в будь-яких оффлайн та Інтернет-магазинах, в Україні та за кордоном. Клієнту достатньо після оплати зателефонувати в банк до завершення поточного місяця і по телефону оформити транзакцію як розстрочку. У такому обсязі функціонал розстрочки в рамках кредитного ліміту картки представлений в Україні вперше.

Кредитні кошти на ВСЕМОЖУ застраховані від шахрайських дій сторонніх осіб в результаті крадіжки карти, підробки або шахрайства при розрахунках в Інтернет. Крім цього, покупки в Інтернет додатково захищені завдяки технології 3D Secure, яка в момент здійснення платежу додатково ідентифікує клієнта шляхом відправлення йому смс з кодом для підтвердження транзакції.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок