Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Більш ніж 4 млрд. гривень готівкою перевезла служба інкасації ПУМБ з початку року
23 липня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) має власну Службу інкасації, яка здійснює перевезення готівки та інших цінностей для потреб корпоративних клієнтів, фізичних осіб та банків-контрагентів. Послуга надається в 32 містах присутності банку, а підрозділи інкасації розміщені в Києві, Маріуполі, Краматорську, Запоріжжі, Кривому Розі та Харкові.

«Служба інкасації ПУМБ була створена тільки 2 роки тому, але за цей час ми вже завоювали довіру сотень клієнтів. Тільки за перші 6 місяців цього року Служба інкасації ПУМБ перевезла готівку на загальну суму понад 4 млрд гривень. Новітні технології забезпечення безпеки цінностей, які перевозять, висококваліфіковані кадри, гнучка тарифна політика та індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволили нам відвоювати частину ринку у конкурентів», — зазначила Наталія Косенко, заступник голови правління ПУМБ.

У ПУМБ більше 30-ти найсучасніших броньованих автомобілів, обладнаних системами відеоспостереження, а також спеціальні інкасаторські кейси, які забезпечені системою нейтралізації банкнот. При спробі шахраїв заволодіти грошима банку, банкноти зафарбовуються чорнилом, що не змивається.

Інкасація коштів здійснюється банком як у вигляді разової операції, так і на регулярній основі, в зручний для клієнта час. Інкасовані готівкові кошти зараховуються на поточний рахунок в ПУМБ в день інкасації або в іншому банку наступного робочого дня. Також здійснюється доставка готівки з банку в офіс клієнта. Крім цього, одна з найбільш популярних послуг — інкасація терміналів самообслуговування (автоматів прийому платежів).

Для банків Служба інкасації ПУМБ здійснює перевезення готівкових коштів та валютних цінностей в/з територіальних управлінь НБУ, вивозить надлишки готівкових коштів з відділень банку, підкріплює відділення банку валютними цінностями, а також поповнює банкомати готівковими коштами.

Професіоналізм і активність ПУМБ у розвитку послуги інкасації були відзначені в рейтингу «50 провідних банків України 2015». Цього року банк вперше з'явився в номінації «Інкасація коштів» і одразу зайняв у ньому 9-те місце.

Дізнатися більше про послугу інкасації можна на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок