Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Клієнти ПУМБ економлять на послузі торгового еквайрингу
14 липня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Оперативне зарахування коштів, знижена комісія та ефективні технічні рішення - ключові переваги обслуговування в ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) за підсумками 1 півріччя 2015 року утримує позицію в топ-10 найбільших операторів торговельного еквайрингу серед банків. За підсумками періоду кількість працюючих торгових POS-терміналів ПУМБ склала 4702 пристроїв.

Сьогодні банк надає послугу торгового еквайрингу численним продуктовим супермаркетам, АЗС, магазинах побутової техніки, аптечним мережам, ресторанам, магазинам одягу та взуття, магазинам косметики, магазинам будівельних матеріалів, безмитним магазинам Duty Free, авіакомпаніям, аеропортам і готелям. Найбільшу кількість торгових POS-терміналів ПУМБ встановлено в Київській, Дніпропетровській, Львівській, Харківській, Запорізькій та Одеській областях.

«Нашою конкурентною перевагою є прискорене покриття сум за операціями з платіжними картами, завдяки наявності в ПУМБ власного Процесингового центру. Кошти зараховуються на рахунок клієнта на наступний робочий день. При цьому комісійні витрати клієнта в середньому нижчі, оскільки у ПУМБ багато банків-партнерів, картки яких обслуговуються за зниженою комісією», - зазначив Володимир Білоус, керівник управління розвитку транзакційного бізнесу ПУМБ.

Крім того, ПУМБ допомагає клієнту реалізувати інтегрований спосіб роботи касової станції і POS-терміналу, що дозволяє касі при обробці штрих-коду в момент купівлі товару генерувати і передавати на POS-термінал суму транзакції. Даний спосіб роботи дозволяє відійти від подвійного введення суми касиром (у касу і в POS-термінал). Для зручності клієнтів банк встановлює переносну клавіатуру (Pin Pad) і безкоштовно забезпечує витратними матеріалами. Також банк безкоштовно навчає продавців клієнта роботі з термінальним обладнанням і прийомом карт міжнародних платіжних систем.

Детальніше про послугу торгового еквайрингу від ПУМБ можна довідатись за телефоном 0 800 501 275 чи у будь-якому відділенні ПУМБ.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок