Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

З початку року ПУМБ видав банківських гарантій та акредитивів на суму понад 800 млн грн
13 липня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В умовах обмеженості і високої вартості кредитних ресурсів Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує клієнтам альтернативний і вигідний фінансовий інструмент – документарні операції: банківські гарантії, акредитиви та торгове фінансування. Тільки з початку 2015 року ПУМБ відкрив документарних інструментів на суму понад 800 млн. грн.

«Цього року великим попитом користуються банківські гарантії, які дозволяють покупцеві придбати необхідний товар або обладнання на умовах відстрочення платежу. Постачальники продукції з готовністю приймають такі гарантії, оскільки за покупця поручається один з найбільших і найнадійніших банків країни», – зазначає Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ.

Банківська гарантія є засобом забезпечення платежу, при якому банк (гарант) з ініціативи покупця (принципала) зобов'язується оплатити продавцю (бенефіціару) грошові кошти, при наданні ним вимоги про сплату.

Докладніше дізнатися про переваги банківської гарантії для покупця і продавця товару можна з навчального ролика ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок