Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ у 10 разів збільшив частку кредитів на покупки в інтернет-магазинах за січень-червень 2015 у загальному обсязі цільового кредитування
06 липня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) збільшив частку видачі кредитів на товари в інтернет-магазинах до 3% у загальному обсязі цільового кредитування банку в першому півріччі 2015 року. У другому півріччі 2014 року частка видач кредитів на он-лайн покупки становила всього 0,3% від загального обсягу товарного кредитування в банківській групі ПУМБ.

«В онлайн зараз йде все більше видач кредитів. Це глобальний тренд, який ми спостерігаємо на прикладі всіх інтернет-магазинів, у яких кредитуємо. Послуга користується попитом у клієнтів, у тому числі, на тлі загального зростання цін

Ринок інтернет-торгівлі активно розвивається та моментально реагує на зовнішні зміни. Сегмент он-лайн кредитування зараз формується, і ПУМБ спільно з інтернет-магазинами, службами доставки, логістичними компаніями тільки створюють стандарти і формат співпраці, які були б зручні для всіх учасників, прості і зрозумілі для наших клієнтів. Цей напрямок ми й надалі будемо активно розвивати.

Зростання частки кредитних продажів в он-лайн в ПУМБ пов'язаний, в тому числі, і з запуском наприкінці 2014 року нового механізму онлайн-кредитування по всій країні», - зазначає Дмитро Поліщук, директор департаменту з роздрібних партнерських програм ПУМБ.

Як повідомлялося раніше, в кінці 2014 року банківська група ПУМБ запустила сервіс он-лайн кредитування інтернет-покупок по всій Україні без візитів в банк та інших додаткових оффлайн-контактів. У «Кредит на дивані» покупець оформлює товар в кредит на сайті інтернет-магазину, а після отримує одночасно покупку і свій кредитний договір додому, в офіс або в відділення оператора поштового зв'язку, який здійснює доставку по всій Україні. У цьому механізмі від Першого Українського інтернет-покупка в кредит не вимагає від покупця додаткового оффлайн-контакту, крім отримання товару, і вперше стала доступна по всій країні.

Попередні механізми так званого «он-лайн» кредитування в українському e-commerce вимагали від клієнта додаткових дій - візиту в банк, окремого підписання банківських документів, а також часто обмежувалися географією в кілька міст. А покупцям в Інтернет потрібен простий і швидкий шопінг, з мінімальною кількістю оффлайна і з будь-якої точки країни.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок