Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У своєму ТБ-проекті «Народний банкір» ПУМБ допомагає розібратися в новому законі про повернення депозитів
24 червня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У черговому випуску свого телевізійного проекту «Народний банкір» Перший Український Міжнародний Банк допомагає вкладникам розібратися в новому законодавстві про повернення строкових депозитів. Відповідний Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов повернення строкових депозитів» набрав чинності 6 червня 2015 р. При цьому положення Закону не застосовуються до договорів банківського строкового вкладу, укладених до набрання ним чинності. Цю та інші серії «Народного банкіра» можна подивитися на YouTube каналі ПУМБ.

ПУМБ випускає проект «Народний банкір» на національному ТБ з березня 2015 р. Кожен випуск - коротка відповідь «народного банкіра» на фінансове питання реального героя. Допомагає розбиратися з фінансами Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ. Проект виходить по вівторках у ранковому ефірі телеканалу «Україна».

ПУМБ ділиться своїм досвідом з українцями щодня: банк обслуговує 1,5 млн клієнтів-фізичних осіб по всій країні і працює на ринку понад 20 років. Один із небагатьох, ПУМБ успішно пройшов стрес-тестування НБУ, результати якого були опубліковані восени 2014 р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок