Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ почав кредитувати покупців мережі «Техномаркет» через брокерський канал продажів
04 червня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ почав кредитувати покупців магазинів побутової техніки «Техномаркет» на покупку товарів. Кредитування здійснюється за допомогою брокерського програмного забезпечення без присутності в точці продажів фахівця банку. Інтеграцію банку з брокерським програмним забезпеченням і запуск послуги кредитування було здійснено за 14 днів. Продуктова лінійка ПУМБ для клієнтів «Техномаркет» зосереджена на кредитуванні без відсотків на термін до 8 місяців. Тепер товарні кредити банку оформляють у магазинах «Техномаркет» у Кременчуці, Лубнах, Полтаві та Олександрії.

«Можливість оформити товар в кредит дозволяє роздрібній мережі збільшити середній чек і додатково залучити покупців. За нашими даними, зараз частка продажів у кредит у сегменті побутової техніки та електроніки складає до 30% у загальному обсязі продажів магазинів», - зазначив Дмитро Поліщук, директор департаменту по роздрібних партнерських програмах ПУМБ.

У 2013 році команда цільового кредитування Банківської групи ПУМБ (під ТМ «Ренесанс Кредит») першою на ринку реалізувала інтеграцію банку з брокерським програмним забезпеченням роздрібної мережі. Зараз через брокерський канал продажів ПУМБ видає товарні кредити в мережах АЛЛО, Ельдорадо, Фокстрот, СOMFY, МOYO, Цитрус і т.д.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок