Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

На депозитах в ПУМБ вкладники «НАДРА» розмістили третину виплачених коштів
03 червня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ завершив виплати коштів вкладникам неплатоспроможного банку «НАДРА» у розмірі близько 300 млн грн.

ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ) завершив виплати гарантованих сум вкладів клієнтам неплатоспроможного ПАТ «КБ «НАДРА». Загалом ПУМБ виплатив близько 300 млн грн відшкодування клієнтам «НАДРА».

«33 тисячі вкладників неплатоспроможних банків з початку 2015 р. отримали у Першому Українському Міжнародному Банку відшкодування ФГВФО. Це клієнти неплатоспроможних CityCommerce Bank, «Імексбанк», «НАДРА», по яких ПУМБ проводив виплати як один із банків-партнерів. У цих проектах ми прагнемо забезпечити високу якість роботи та надійність процесів ПУМБ. Як результат, стабільно частину отриманих коштів клієнти неплатоспроможних банків розміщують на депозитах в ПУМБ. Зокрема, близько 30% виплачених коштів вкладники «НАДРА» розмістили на депозитах у Першому Українському», - зауважив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ.

ПУМБ був обраний Фондом гарантування вкладів фізичних осіб одним із банків-партнерів з виплати грошових компенсацій вкладникам ПАТ «КБ «НАДРА». Банк згідно з рішенням ФГВФО проводив виплати з 21.04.2015 р. по 29.05.2015р. Кошти можна було отримати по всій Україні у працюючих відділеннях ПУМБ та банку «Ренесанс Кредит», який раніше було приєднано до ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок