Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ серед лідерів рейтингу провідних банків України
27 травня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до ТОП-3 провідних банків країни відповідно до щорічного рейтингу «50 провідних банків України», складеного «Фінансовим клубом».

Крім цього ПУМБ визнаний одним з лідерів у ряді номінацій. Зокрема високі позиції в рейтингу зайняли ряд топ-менеджерів банків. Олексій Волчков, заступник голови правління ПУМБ з корпоративного бізнесу зайняв 2-е місце в номінації «Найкращий корпоративний банкір», а Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу – на 2-му місці в номінації «Найкращий роздрібний банкір». На 5-й позиції в рейтингу «Найкращий операційний директор» виявився Томаш Вишневський, заступник голови правління ПУМБ з операційної роботи.

Також ПУМБ увійшов до ТОП-2 в номінації «Інтернет банкінг» і в ТОП-3 в номінаціях «Кредити малому і середньому бізнесу» та «Обслуговування юридичних осіб».

Крім цього ПУМБ визнаний серед ТОП-5 лідерів у номінаціях «Private banking», «Класичний депозит» і «Карткові кредити».

Рейтинг «50 провідних банків України» розраховувався на основі внутрішньої інформації банків, отриманої шляхом анкетування фінустанов, а також на основі квартальних і річних показників діяльності учасників ринку за минулий рік.

Банків-учасників рейтингу оцінювали за такими напрямками діяльності як операції з кредитними картами, обслуговування юридичних і фізичних осіб, кредитування фізосіб і корпоративних клієнтів і т.д.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок