Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

40% виплачених коштів вкладники «ІМЕКСБАНК» розмістили на депозитах в ПУМБ
22 травня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ завершив виплати коштів вкладникам «ІМЕКСБАНК» та продовжує виплати вкладникам банку «НАДРА».

ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ) завершив виплати гарантованих сум вкладів клієнтам неплатоспроможного АТ «ІМЕКСБАНК». Загалом ПУМБ обробив понад 5200 рахунків клієнтів АТ «ІМЕКСБАНК» та виплатив понад 111 млн грн відшкодування.

ПУМБ був обраний Фондом гарантування вкладів фізичних осіб одним із банків-партнерів з виплати грошових компенсацій вкладникам АТ «ІМЕКСБАНК» та проводив виплати з 28.04.2015 р. по 19.05.2015 р.

«Близько 40% виплачених коштів вкладники «ІМЕКСБАНК» розмістили на депозитах у нашому банку. Це свідчить про довіру клієнтів та підтверджує високу операційну та фінансову надійність ПУМБ. Ми продовжуємо співпрацю з Фондом у цьому напрямі, аби своєю якісною роботою забезпечувати зростання довіри населення до банківської системи країни», - зауважив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ.

Наразі ПУМБ продовжує виплати грошових компенсацій вкладникам неплатоспроможного ПАТ «Комерційний банк «НАДРА», які вказали місце реєстрації проживання за паспортом: АР Крим, м. Севастополь, Донецька, Луганська, Миколаївська, Сумська та Закарпатська області.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок