Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

1001-й клієнт обрав послугу факторингу від ПУМБ
21 травня 2015

15 травня 2015 року в головному офісі ПУМБ представники банку урочисто відзначили компанію, яка стала 1001-м корпоративним клієнтом, що скористався послугою факторингу. Цим клієнтом стала компанія ТОВ «Електрокомплект ЛТД». Представнику компанії вручений диплом та пам'ятний сувенір.

Костянтин Калінін, директор регіонального відділу збуту ТОВ «Електрокомплект ЛТД»:

«Наша компанія заснована 9 років тому і на сьогодні ми займаємо лідерські позиції на електротехнічному ринку України. Причина вибору факторингу проста: ми надаємо покупцям відстрочку на оплату поставленого їм продукції - 60 днів. Однак заморожувати на такий термін оборотні кошти в умовах економічного спаду та стискання ринків збуту для підприємства занадто дорого. За допомогою факторингу ми зможемо збільшити оборотні кошти і отримати додатковий прибуток, що з лишком покриває відсотки за послугою факторинг».

Світлана Чайкіна, заступник начальника управління факторингу ПУМБ:

«Сьогодні факторинг одна з найбільш затребуваних послуг для компаній, що надають товар у розстрочку, оскільки отримання «живих грошей» без застави протягом 5 днів забезпечує безперебійну роботу бізнесу. За підсумками минулого року ПУМБ став лідером серед українських банків за обсягом факторингового фінансування і сьогодні залишається серед лідерів цього ринку, незважаючи триваюче звуження ринку кредитування».

1001 client.jpg

Новини банку