Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про викладення у новій редакції Публічних Правил відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців ПАТ «ПУМБ»
03 квітня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ
Шановні клієнти, з 03.04.2015 року набирає чинності нова редакція Публічних Правил ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування поточних рахунків юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (далі - Договір). 
   
Правила затверджено 31.03.2015 р., опубліковано на сайті Банку 03.04.2015 р., вступають в дію в наступному порядку: 
  • з 03.04.2015 року - для Клієнтів, які вперше укладають Договір з використанням Правил, 
  • з 04.05.2015 року - для Клієнтів, які уклали Договір з використанням Правил раніше, до 03.04.2015 року. 
Внесено наступні зміни (доповнено перелік послуг): 
  • актуалізовано типові заяви на відкриття рахунку та підключення послуг/сервісів для юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, 
  • актуалізовано документи для відкриття рахунків і підключення послуг/сервісів в пакетному обслуговуванні. 

Дія Правил, в цілому, поширюється на підключення та обслуговування наступних послуг:
  •  відкриття та обслуговування поточних рахунків у національній та іноземній валюті,
  •  відкриття та обслуговування рахунків зі спеціальним режимом використання, що відкриваються у випадках, передбачених законами України та актами Кабінету Міністрів України,
  •  відкриття та обслуговування поточних рахунків у національній та іноземній валюті, операції за якими можуть здійснювати з використанням електронних платіжних засобів (корпоративні карткові рахунки та відповідні банківські платіжні картки), 
  • система дистанційного керування банківськими рахунками «Internet-banking» («ПУМБ Онлайн Корпоративний»), 
  • послуга інформування про стан рахунку на мобільні телефони стандарту GSM («GSM-banking»). 

Ознайомитися з новою редакцією Публічних Правил відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців ПАТ «ПУМБ» можна за посиланням.
У разі незгоди з новою редакцією Публічних Правил відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців ПАТ «ПУМБ», Ви маєте право до набрання чинності змін розірвати Договір. 
За наявності додаткових запитань звертайтеся до відділень ПАТ «ПУМБ» (перелік відділень Банку доступний за посиланням) або в Центр обслуговування клієнтів за телефонами: 0 800 501 275 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів у межах України), +38 044 290 93 29 (прямий номер в м. Київ для міжнародних дзвінків) або 490 (для дзвінків з мобільних телефонів за тарифами мобільних операторів).
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок