Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗМІНУ УМОВ ПУБЛІЧНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ПАТ «ПУМБ» НА УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ КОМПЛЕКСНОГО БАНКІВСЬКОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ
01 квітня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, з 01.05.2015 року набирає чинності нова редакція Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб.

Зміни внесені:

  • - в частині надання та обслуговування кредитних карток (ч. 1 Розділу І, п.п. 4.2., 4.3. Розділу ІІ, Додаток №3 «Умови надання та обслуговування «Кредитної картки з пільговим періодом та сервісом оформлення покупок «У розстрочку»): для клієнтів, які до 01.05.2015р. користувалися кредитними картками на «Умовах надання та обслуговування «Кредитної картки з пільговим періодом», з 01.05.2015 року обслуговування та перевипуск карток буде здійснюватися відповідно до «Умов надання та обслуговування «Кредитної картки з пільговим періодом та сервісом оформлення покупок «У розстрочку»:
    с типом карткиVisa Classic Unembossed/
    MasterCard Standard Unembossed,
    Visa Classic / Master Card Standard
    на умовах за типом картки
    Visa Classic CHIP
    с типом карткиVisa Gold / MС Gold /
    MС Gold Selective, Visa Platinum/
    MC Platinum Selective
    на умовах за типом картки
    MasterCard Gold CHIP
  • в частині зміни розміру процентних ставок за користування кредитними коштами в межах кредитного ліміту за овердрафтом та кредитною карткою, а також комісії за користування лімітом овердрафту і комісії за зняття готівки/ перерахування/ переказ коштів по кредитній картці (Додаток №2 «Умови надання та обслуговування «Автоматичного овердрафту з фіксованою сумою» та «Автоматичного овердрафту», Додаток №3 Умови надання та обслуговування «Кредитної картки з пільговим періодом та сервісом оформлення покупок «У розстрочку») з відповідними змінами Тарифів ПАТ «ПУМБ»;
  • в частині порядку здійснення розрахунків (п.п. 3.8, 3.13.12, 3.13.13 ч. 3 Розділу II);
  • в частині назви Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» від 14.10.2014 року №1702-VII (п. 4.2.12. Розділу І).

Ознайомитися з новою редакцією Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб можна за посиланням.

У разі незгоди із запропонованими змінами в Публічну пропозицію ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб, Ви маєте право до набрання чинності змін розірвати Договір без сплати додаткової комісії за його розірвання.

За наявності додаткових питань звертайтеся до відділень ПАТ «ПУМБ» (перелік відділень Банку доступний за посиланням ссылке) або в Центр обслуговування клієнтів за телефонами: 0 800 500 490 (безкоштовно для дзвінків з міських і мобільних телефонів у межах України), +38 044 290 93 29 (прямий номер в м. Київ для міжнародних дзвінків) або 490 (для дзвінків з мобільних телефонів за тарифами мобільних операторів).

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок