Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ розпочав реорганізацію мережі відділень
20 березня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В рамках операційного злиття з банком Ренесанс Кредит, ПУМБ розпочав реорганізацію мережі відділень. До кінця 2015 року регіональна мережа об'єднаного банку буде включати 187 відділень у більш ніж 40 містах України.

«Мова йде не лише про зміну вивіски. Ми підвищимо ефективність кожного відділення. Для цього ПУМБ покращує розташування відділень, удосконалює процеси обслуговування та підвищує якість сервісу», – зазначила Наталія Косенко, заступник голови правління ПУМБ.

З 16 березня 2015 два відділення ПУМБ змінили свої адреси:

  • м. Миколаїв, відділення №5 тепер працює за адресою: 54001, м. Миколаїв, Центральний р-н, вул. Леніна, 71/2 (раніше – вул. Радянська, 4-А); 
  • г. Дніпропетровськ, відділення №1 тепер працює за адресою: 49055, м Дніпропетровськ, Красногвардійський р-н, вул. Тітова, 23 (раніше – вул. Тітова, 11-А).
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок